SI.LO skønhed

Meso behandlinger

Hvad er mesoterapi/microneedling?

Mesoterapi er en skånsom og ikke-invasiv behandling, der hjælper med at reducere rynker og give huden et friskere udseende. Behandlingen er baseret på naturlige ingredienser og er ideel til alle hudtyper, inklusive sensitiv hud som rosacea, post-kemo og akne-præget hud. Ved hjælp af avanceret teknologi bliver huden behandlet med en kombination af vitaminer, kollagen og andre aktive stoffer, der forbedrer hudens struktur og elasticitet. Resultatet er en sundere, mere strålende hud uden brug af nåle.

Fordele ved mesoterapi

Reducerer rynker og fine linjer
Lysner pigmentpletter og giver en ensartet hudtone
Styrker huden og tilfører fugt
Virker effektivt på ar og strækmærker
Forbedrer hudens sundhed og blødhed 

behandlingsform

metode

MESO Terapi er en innovativ og effektiv behandlingsform, der arbejder målrettet med hudens overflade for at forbedre dens struktur og kvalitet.

Denne behandling er helt NÅLEFRI og udføres ved hjælp af en maskine. Formålet er at give huden en optimal behandling ved at tilføre aktive serummer, som trænger dybt ind i huden. Dette gøres ved hjælp af en hygiejneplade med 18 små stimuleringspunkter (små pigge), der skånsomt åbner hudens overflade, så serummet kan absorberes mere effektivt. Resultatet er en silkeblød og gennemfugtet hud, som ser sund og strålende ud.

Non-invasiv mesoterapi giver hurtige og synlige forbedringer uden de typiske bivirkninger som smerte, hævelse, blå mærker eller ar. Efter behandlingen kan der dog opstå let rødme, men det aftager hurtigt.

MESO behandlinger er velegnede til alle hudtyper, og det anbefales at gennemgå et behandlingsforløb på 4-8 sessioner, afhængigt af individuelle behov. For nogle kan flere behandlinger være nødvendige for at opnå det bedste resultat.

Hvad kan du forvente før og efter behandlingen?

Før du møder op til din mesoterapi, anbefaler vi, at du kommer uden makeup og er i god helbredstilstand, da sygdom kan påvirke din oplevelse. Efter behandlingen kan huden blive lidt rød, men dette aftager hurtigt. Du kan også bruge en let mineralpudder for at dække eventuel rødme.

BB Glow – For en jævn og glødende hud

BB Glow er en revolutionerende behandling, der giver din hud en flot og ensartet glød. Behandlingen hjælper med at reducere misfarvninger, acnear og fine linjer, samtidig med at den tilfører vitaminer og næringsstoffer til huden. Efter blot én behandling vil du opleve, at huden er mere opstrammet og glødende, og med flere behandlinger kan resultaterne vare i op til 4 måneder.

  • Forbedrer hudens tone og struktur
  • Opstrammer huden og reducerer porer
  • Reducerer ar og misfarvninger

Klinisk peel – Få en ren og jævn hud

Klinisk peeling er en mild behandling, der hjælper med at fjerne døde hudceller og lysne pigmentpletter. Det er en skånsom frugtsyrebehandling, som renser huden i dybden og giver en frisk og jævn hudtone. Den er velegnet til personer med pigmentpletter, akne eller solskader, og den har også en anti-aging effekt.

  • Dybderensende behandling
  • Reducerer pigmentforandringer og akne
  • Skaber en frisk og sund hud

Vigtige forholdsregler ved mesoterapi:
Der er visse tilstande, hvor mesoterapi ikke anbefales, for eksempel hvis du er gravid, ammer, eller tager visse typer medicin. Det er altid vigtigt at du oplyser os inden behandling, hvis du skulle være i tvivl om noget, så vi kan give den rigtige rådgivning.

Kontakt os

Navn