Frisør

Farve

​F​å dig en dag i selvforkælelsens tegn, med en frisør - og skønheds tid samme dag.

Farvning

Hos SI.LO kan du få farvet dit hår med skånsomme farver, der ikke indeholder stoffer som ammoniak og det allergifremkaldende farvestof ppd.

Der er en verden af forskellige muligheder, hvis du vil pifte håret op med lidt kulør. Fra enkelte striber eller en svag toning til den gennemgribende farvning.

Uanset hvordan du ønsker dit nye look, kan vi løse opgaven. Vi sørger også for en grundig rådgivning i, hvordan du vedligeholder håret efter en farvning, så det altid fremstår sundt og stilfuldt.

Vi tilbyder også farvning af bryn og vipper, så de fremtræder præcis, som du ønsker. Kontakt os for at høre mere og for at aftale en tid.​

Striber/Babylights

Hos SI.LO kan du få lavet striber & babylights i dit hår med skånsomme farver og afblegning, der ikke indeholder stoffer som ammoniak og det allergifremkaldende farvestof ppd.

​Vi udfører ofte stribe/babylights behandlinger, da denne farve metode vil blende sig fint ind i dit naturlige hår. Og skabe et smukt farvespil.

Der findes utallige muligheder i lysning og farvekombinationer, vi finder den rette til dig med masser af rådgivning.

Det er yderst vigtigt at pleje dit afbleget og farvet hår, uanset hvilken farve metode du har fået lavet. Med en farvebeskyttende og fugtgivende shampoo, conditioner samt varmebeskyttende leve in. Som reducerer farvetab og hjælper med at bevare glans.

Balayage

Hos SI.LO laver vi Balayage i dit hår med skånsomme farver og afblegning, der ikke indeholder stoffer som ammoniak og det allergifremkaldende farvestof ppd.

Balayage er fransk og betyder – at feje eller at stryge.

Denne farve metode, giver et mere afslappet/beachy look.

Ofte bevare man sin egen naturlige hårfarve i bunden, hvor længder og spidser bliver lysnet, derefter farvet over med en toningsfarve.

Der er flere muligheder og farvekombinationer, og vi vil sammen finder den rigtige for dig.​

Kontakt os

Navn