Skønhed

Lash lift og brow lamination

​F​å dig en dag i selvforkælelsens tegn, med en frisør - og skønheds tid samme dag.

Brow Lamination

Denne behandling er til dig som foretrækker en naturlig og nem løsning til at få dine naturlige bryn til at syne kraftigere, fyldigere og mere volume. Har du ikke fyldige bryn fra naturens side, kan dette være en løsning for dig! Denne behandling vil resulterer i din bryn visuelt vil ‘fylde mere’ og syne kraftigere.

Vigtig info: Efter endt behandling SKAL dine vipper og bryn have ro i 24 timer fra: vand, mascara, makeup, øjencreme og foundation/concealer. Samt de første 2 døgn skal du passe på med tryk på vipper og bryn f.eks. ikke sove på maven. Herefter kan du gøre præcis som du plejer. Undgå at bruge makeup fjerner med olie i produktet.

MEGET VIGTIGT med aftercare. Plej dine vipper og bryn med conditioner/balsam, så de får masser af fugt efter behandlingen. Som kan købes i salonen, samt Bryn & vippe serum.

​Lash Lift

Lash Lift giver et smukt og lækkert løft af dine egne natur vipper. Lash Lift er et mere naturligt alternativ til eyelash extensions. Du får et semi permanent buk/løft af dine egne vipper.