​F​å dig en dag i selvforkælelsens tegn, med en frisør - og skønheds tid samme dag.

Voks

SI.LO ønsker at give den mest behagelige og effektive voksbehandling. Vi tilbyder voks af ben, armhuler, ansigt mm. vi har her samlet nogle gode råd, der giver et bedre resultat af din behandling.

Voks af mand

SI.LO ønsker at give den mest behagelige og effektive voksbehandling. Vi tilbyder voks af ryg, bryst, næsehår mm. vi har her samlet nogle gode råd, der giver et bedre resultat af din behandling.

Det er vigtigt at hårene er mindst 4-8 mm. Inden voksbehandlingen bør du bruge en peeling/scrub på det område du skal have vokset dagen før eller samme dag, og en lotion. Det giver et bedre resultat og undgår at hårene knækker under behandlingen.

Jeg anbefaler mineral sea peel gel fra Dr.Baumann.

Undgå solen før og efter behandlingen i 24 timer, både naturlige sol og solarium. Solbrændt hud er mere følsom. Ligeledes er huden sart efter en behandling, og bør derfor undgås solens skadelige stråler.

Ved en voksbehandling fjernes hårene ved roden og holder i 3-6 uger, inden hårene når deres fulde længde. Der skal tages højde for hårenes forskellige vækstfaser, så noget vokser hurtigere ud på kroppen. For at få hårene til at vokse i nogenlunde samme cyklus så anbefales det at blive vokset hver 3. uge til at starte med.

Efter behandlingen er det vigtigt at pleje huden med en god lotion, her anbefaler jeg Leg lotion og body Lotion fra Dr.Baumann.. Leg lotion modvirker indgroede hår, dæmpning af “røde knopper” efter hårfjerning. Lotionen virker opfriskende og stimulerende og har en god virkning ved åre problemer.

Vær opmærksom på at det er helt normalt hvis hårene knækker de første 2-3 gange man bliver vokset. Man kan derfor ikke regne med det endelige resultat efter første gang.

Undgå sol, solarium, svømmehal og sauna, lotions med perfumei 24 timer efter behandling.

Har du diabetes, kredsløbslidelser, hudsygdomme eller er du i medicinsk behandling, beder jeg dig om at oplyse dette på forhånd. I nogle tilfælde frarådes voksbehandling.​